Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τραγικός ... Τι φταίει ομως?

Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται! Θα χαλάσουμε τα ματάκια μας. Δεν αντέχεται ρε παιδί μου. Για μία ακόμη φορά ήταν τ-ρ-α-γ-ι-κ-ό-ς !!!! Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο χάλι! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Αποτέλεσμα ήττα για το τριφύλλι με 0 - 1, με κάτω τα χέρια. Τι να σχολιάσουμε ρε παιδιά? Μηδέν ή μάλλον κάτι έχουμε να πούμε και αυτό αφορά την ομάδα του Βόλου. Όπως και όλες οι άλλες ομάδες που βρέθηκαν αντίπαλες της ομάδας μας, στο ΟΑΚΑ τη φετινή χρονιά, έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλευόμενος τις πολλές αδυναμίες του τριφυλλιού, έπαιξε σε όλο το παιχνίδι διπλή άμυνα ζώνης και έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ευτύχισε να σκοράρει που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Για την ιστορία σκόρερ των φιλοξενουμένων κάποιος ... Μόνχε.
Τι φταίει όμως για το φετινό χάλι της ομάδας μας? Πολλά!!! Πρώτα απ' όλα ο εφησυχασμός. Φαίνεται επειδή κατακτήσαμε την περασμένη περίοδο το ντάμπλ, θα ήταν το ίδιο εύκολο και τη φετινή περίοδο. Αμ δε!!! Κατόπιν άρχισε από νωρίς η εσωτερική φαγωμάρα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Ο εξαφανισμένος Τζίγγερ έκανε πάλι την εμφάνιση του και δημιούργησε ίντριγκες. Ο επιτυχημένος Νικόλας Πατέρας υποχρεώθηκε να παραιτηθεί του αξιώματος του και άφησε ακέφαλη την ομάδα. Είχαμε και τους Γιαννακόπουλους, με την πολύ μουρμούρα, πού έβγαλαν και αυτοί στη επιφάνεια τους προσωπικούς τους εγωϊσμούς. Η ομάδα έπρεπε να οργανωθεί από νωρίς, να προετοιμασθεί σωστά, να ενισχυθεί με ακόμα ποιοτικότερους παίχτες, να καλύψει τα κενά της. Αντί όλων αυτών, έψαχνε να βρεί κατάλληλο πρόεδρο. Και να σου λοιπόν, ένας πολιτικάντης στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, ο κύριος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος έκπληξη που ξεφώνιζε ο Τζίγγερ, ο οποίος έμεινε στον προεδρικό θόκο κάτι μέρες. Ένας γνωστός πολιτικός, άγνωστος όμως στον αθλητικό χώρο και φυσικά άσχετος από ποδόσφαιρο. Άστοχη κίνηση χωρίς ουσία και αποτέλεσμα. Από την άλλη τα θέματα της ομάδας δεν προχωρούσαν και παρέμεναν στάσιμα. Ψάχναμε για σέντερ μπάκ ποιοτικό που θα κάνει τη διαφορά τον είχαμε εντοπίσει, αλλά βλέπεις τον Τζίγγερ τον έπιασαν οι τσιγκουνιές του και αντί να ψωνίσει από το πάνω ράφι, τελικά κατέληξε στον Αλέν Μπουμσόνγκ. Νωρίτερα είχε αποκτήσει με τυμπανοκρουσίες τον μεγάλο Σίντεϊ Γκοβού, ως αντικαταστάτη του Σαλπιγγίδη, ο οποίος όμως μας βγήκε ξενύχτης με πολλά κουσούρια, αλλά και χωρίς να έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα και όπως φαίνεται θα μας αφήσει για άλλες πολιτείες. Τέλος συμπληρώθηκε το ρόστερ με τον βετεράνο Λουίς Γκαρσία και τους ελπιδοφόρους Ιωαννίδη και Μαρίνο, οι οποίοι δείχνουν πολύ λίγοι για τη βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε αυτά αν προσθέσει κανείς την κούραση των μουντιαλικών, τους συνεχείς τραυματισμούς σημαντικών παιχτών, απόρροια της ελλιπούς προετοιμασίας, την αλλαγή γυμναστών, στελεχών της ΠΑΕ και τέλος την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια και την πρόσληψη του πορτογάλου Φερέιρα, συγκεντρώνει κανείς όλες τις βασικές αιτίες της κατακόρυφης αγωνιστικής κάμψης της ομάδας. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να θυμίσουμε την επιστροφή στην προεδρία της ΠΑΕ του Νικόλα Πατέρα και την ιστορική απόφαση του Τζίγγερ να παραδώσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ στο δίδυμο Βγενόπουλου - Πατέρα, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Υπάρχει βέβαια και το θέμα του γηπέδου το οποίο ταλανίζει χρόνια το σύλλογο,
χωρίς και αυτό να έχει καμία εξέλιξη μέχρι τώρα.
Από όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, όπου οι ιθύνοντες της ομάδος πρέπει να λογικευθούν, να σοβαρευθούν, να αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση και να βάλουν όλα τα θέματα επί τάπητος, ώστε να ληφθούν σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι και οι πιο κρίσιμες για το μέλλον της ομάδος μας.
Την παρούσα χρονική στιγμή, εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, από το να ελπίζουμε μόνο για ένα καλύτερο αύριο και την ανάκαμψη το ταχύτερο δυνατόν της αγαπημένης μας ομάδας. Και το κυριότερο παιδιά ψυχραιμίααααα !!!!
Άρθρο της "ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ"

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα για την ομάδα, αλλά και για τον Πατέρα με τον Βγενόπουλο που μας "πούλησαν" στεγνά κατά κάποιον τρόπο. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να επανέρθει ακόμα πιο δυνατός από όλο αυτό το μπάχαλο! Προσωπικά φοβάμαι ακόμα και το ματς με τα Τρίκαλα την Τετάρτη...

    Υ.Γ: Αύριο Τρίτη (21/12) στις 9:20 το βράδυ θα ξανά έχουμε live συζήτηση! Θα βάλουμε λινκ και σχετικά στην σελίδα του blog μας αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...