Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Κάτω του Μηδενός

Ταιριάζει γάντι με τον καιρό αυτός ο Παναθηναϊκός. Στη Τρίπολη το τριφύλλι μετά από κακή εμφάνιση, το έχουμε συνηθίσει τελευταία, αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα 0 - 0 και κατά συνέπεια πέρασε δεύτερος στη βαθμολογία της Superleque με 2 βαθμούς πίσω από τον θρήνο. Ο πρωταθλητής για μία ακόμα φορά, όχι μόνο δεν έδειξε σημεία ανάκαμψης, αλλά αντιθέτως παρουσίασε άθλια εικόνα που τελειωμό δεν έχει.
Από που να ξεκινήσει κανείς?
Από την άμυνα που σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πλήν του Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος για μία ακόμα φορά ήταν θετικός.
Από το κέντρο, που αδυνατεί όχι μόνο να κόψει τις αντίπαλες επιθέσεις, αλλά να περάσει και μία μπαλιά της προκοπής στους επιθετικούς, δηλαδή στον Σισέ. Με αργή κίνηση των μέσων χωρίς δυνάμεις και εμπνεύσεις, οι οποίοι πηγαίνουν στην μπάλα πάντα δεύτεροι των αντιπάλων τους, δεν βοηθάς την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Και τέλος από την επίθεση, στην οποία φαντάζει μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ο Τζιμπρίλ Σισέ πού αν δεν βρεθεί στη μέρα του, δεν μπαίνει γκόλ ούτε με "σφαίρες". Έτσι έγινε και στην Τρίπολη, σε δύο ευκαιρίες δεν μπόρεσε, γκόλ δεν μπήκε. Τι να σου κάνει και ο Γάλλος!
Έτσι δεν γίνεται προκοπή, δεν προχωράει η ομάδα. Το βλέπει κανείς δεν υπάρχει ίχνος βελτίωσης. Προπονητής με βιογραφικό προσελήφθη, αλλά μεσούσης της περιόδου, φαίνεται ότι ούτε και αυτός μπορεί να αλλάξει πράγματα. Η ομάδα χρειάζεται φρέσκο αίμα, προκειμένου να δώσει νέα πνοή, δύναμη στο παιχνίδι της. Είμαστε ήδη στον μήνα των μεταγραφών. Ας δούν λοιπόν οι ιθύνοντες της ομάδας τι πρέπει να γίνει, να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση.
Πάντως η προσπάθεια, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, δεν πρέπει να εγκαταληφθεί. Μη δώσουμε σε καμμία περίπτωση το δικαίωμα στο θρήνο να πιστέψει ότι παραδίνουμε "πνεύμα". Να συνεχίσουμε και στο τέλος να είστε σίγουροι ότι εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι !!!

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. Φίλε μου πολύ χάρηκα που μπήκες στο blog μου.

    ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαι καλά Δήμητρα. Θα σε διαβάζω και πάντα τριφυλλάραααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...