Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Όλα Μπορεί να Γίνουν

Το 1995 το τριφύλλι είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη (παλιό), με 2 - 3 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ανατρέποντας το σε βάρος του 1 - 2 μέσα στο ΟΑΚΑ και άφησε ξερούς τους οπαδούς της ερυθρόλευκης ομάδας. Γιατί να μη μπορεί η ομάδας μας ανάλογη ανατροπή στον αυριανό (2 Φεβ 2011) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καλούμενος να ανατρέψει αυτή τη φορά το 0 - 2 του πρώτου αγώνα ;;;;;
Για αυτό λέμε ότι όλα μπορεί να γίνουν, αρκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού να το πιστέψουν, να αγωνιστούν δυνατά και παθιασμένα από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος πιστεύουμε ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε και οι οπαδοί της ΑΕΚ με σκυμμένο κεφάλι θα αποχωρούν προβληματισμένοι από το ΟΑΚΑ.
Δείτε λοιπόν παρακάτω το video του συγκλονιστικού εκείνου αγώνα:

3 σχόλια:

  1. Καλή Επιτυχία να έχουμε!!!!!!!!!!!
    Μακάρι όπως λες να το πιστέψουν οι παίκτες και να βγάλουν το αίσθημα της ηττοπάθειας από μέσα τους. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα CHICO. Δύσκολη μέρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε γίνει. Δεν μπορούσα να το χωνέψω. Εν το μεταξύ λίγο πριν λήξη το παιχνίδι, λέω, πάει τελείωσε και πήγα στο δωμάτιο για ύπνο και ακούω σε κάποια στιγμή τον Σάββα τα ωρύεται και να φωνάζει, σηκώνομαι και μου λέει για το τελευταίο γκολ (ήταν η σειρά του να πανηγυρίζει γιατί προηγουμένως πανηγύριζα και εγώ έξαλα - ξέρεις στο σπίτι μας, όταν έχουμε τέτοιου είδους ντέρμπι, γίνεται ΧΑΜΟΣ). Αυτό ήταν, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο με τύχη ρε παιδί μου, μη πω τίποτε πιό βαρύ, θα μπορούσε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα η Ένωση. Δυστυχώς για μας η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην πλάτη μας και καταφέραμε να αποκλειστούμε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται. Τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο!!! Ίσως κάποια άλλη φορά μας χαμογελάσει εμάς η τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...