Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός - Καβάλα: 4 - 2

Σε ένα άδειο, για ακόμα μία αγωνιστική, από θεατές ΟΑΚΑ, το τριφύλλι θριάμβευσε επί της Καβάλας και πλησίασε πάλι την ομάδα των ακατονόμαστων στους 5 βαθμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχίζει το ανελέητο κυνηγητό των πρωτοπόρων, περιμένοντας, που θα πάει θα γίνει και αυτό, να στραβοπατήσουν κάπου, ώστε να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής και να νιώσουν την ανάσα του ακόμα περισσότερο. Η εικόνα του παιχνιδιού είχε ως εξής:
Το ματς αφού είχε άσχημο ξεκίνημα για το τριφύλλι, όπου η Καβάλα προηγήθηκε στο 3' με γκόλ του Αμντούν, κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει σε 1 - 1 με τον Κατσουράνη, μετά από πάσα του Σισέ με το κεφάλι. Αργότερα στο 31' ευτύχισε να προηγηθεί 2 - 1 με διπλή προσπάθεια του Σισέ και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι πάλι του Αμπντούν οι Αργοναύτες ισοφάρισαν σε 2 - 2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκόρ 3 - 2 με πέναλτι - γκόλ του τεράστιου Τζιμπρίλ Σισέ, που το κέρδισε ο Σωτήρης Νίνης και αργότερα πάλι με ενέργεια του Γάλλου και σκόρερ τον Χριστοδουλόπουλο έγινε το τελικό και δίκαιο 4 - 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης, ποιός άλλος ο Τζιμπρίλ Σισέ που πέτυχε 2 γκόλ και σέρβιρε τα άλλα δύο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια την Τετάρτη στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια θερμά στον ΠΑΟ και καλή επιτυχία την Τετάρτη στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ.
    Συγχαρητήρια φυσικά και σε σένα CHICO για την ανάρτησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να κερδίσουμε τα "χανουμάκια" την Τετάρτη. Θα έχεις πολλά να πεις στο σύζυγό σου και εγώ σ' όλους τους Αεκτζίδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CHICO Καλημέρα, θα σου πω το εξής κάθε Σάββατο στην περιοχή που μένω έχει λαϊκή, μόλις ο γαύρος πάει να ξεφύγει στην βαθμολογία, λέω τον άντρα μου ααααααααα έχω καιρό να τηγανίσω γαυράκια. Οπότε αγοράζω τα τρώω και επανερχόμαστε στα φυσιολογικά και ξέρεις τι νόστιμα που είναι; διπλή νοστιμιά. χα χα χα.
    Δεν μπορώ να του την πω του συζύγου μου είναι λεπτή η θέση μου. Κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A!!!! Κατάλαβα είσαι κανονική σύζυγος. Δεν πειράζει ας κερδίσουμε τα "χανουμάκια" και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...