Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Θεός του Ποδοσφαίρου

Η Θεία Δίκη υπάρχει και χτυπάει εκεί που πρέπει !!!

Ο Βασιλάκης ο Τοροσίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκης δήλωσε ότι, "του φάνηκαν περίεργα" τα όσα έγιναν στα τελευταία 5 λεπτά του συγκλονιστικού αγώνα Ντόρντμουντ - Μαρσέϊγ 2 -3, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να αποκλειστεί ο θρήνος από τη συνέχεια του Champions Leaque !!!!

Δεν μας είπε όμως ο Βασιλάκης αν ήσαν περίεργα και τα αποτελέσματα των αγώνων :

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 3 -1 την περίοδο 2010 - 11,

Ολυμπιακός - Λάρισα 0 - 1 την περίοδο 2008 - 09,

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3 - 2 την περίοδο 2005 - 06.

Για αυτό λοιπόν μην ξεχνάτε φίλοι γαύροι ότι τελικά όλα είναι δανεικά σε αυτή τη ζωή. Η καραμέλα στα χείλη σας περί δήθεν ανεξήγητης ανατροπής του σκόρ στον αγώνα της Γερμανίας, δεν βολεύει να την πιπιλάτε. Μην απορείτε πως συμβαίνουν αυτά, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά πως κατασκευάζονται τα αποτελέσματα, ως πρώτοι αρχιμάστορες του σαθρού οικοδομήματος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απλά στεναχωριέστε όταν τα λούζεστε εσείς.

Αφού λοιπόν αμφισβητείτε το αποτέλεσμα του αγώνα Ντόρντμουντ – Μαρσέϊγ 2 – 3, δεν έχει παρά να προβείτε σε έγγραφη διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ, να καρατομήσετε την αντίστοιχη ευρωπαϊκή ΚΕΔ και να απαιτείτε στους ευρωπαϊκούς αγώνες του θρήνου, Έλληνες διαιτητές ή ακόμη αν θέλετε, να οργανώσετε την δική σας ευρωπαϊκή «παράγκα».

Τολμάτε ;;;;;;;;;;;;;; ...... Δεν νομίζω !!!!!!!

Βολευτείτε λοιπόν τώρα στη ασήμαντη και μικρή, όπως την αποκαλείτε, διοργάνωση του Europa Leaque, και μην ξεχνάτε ότι συμμετέχει ακόμη ο ΠΑΟΚ !!!!

Καλή επιτυχία για τη συνέχεια και περαστικά σας !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...