Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός - Μάλαγα : 82 - 56

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε χθες (27 Ιαν 2011) την Ουνικάχα Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 82 - 56 και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πήρε κεφάλι στον 5ο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας. Το τριφύλλι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με άμυνα για σεμινάριο, ως συνήθως, και πλουραλισμό στην επίθεση, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ισπανική ομάδα να σκεφθεί οτιδήποτε. Δείτε το σχετικό video:



Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός - Καβάλα: 4 - 2

Σε ένα άδειο, για ακόμα μία αγωνιστική, από θεατές ΟΑΚΑ, το τριφύλλι θριάμβευσε επί της Καβάλας και πλησίασε πάλι την ομάδα των ακατονόμαστων στους 5 βαθμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχίζει το ανελέητο κυνηγητό των πρωτοπόρων, περιμένοντας, που θα πάει θα γίνει και αυτό, να στραβοπατήσουν κάπου, ώστε να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής και να νιώσουν την ανάσα του ακόμα περισσότερο. Η εικόνα του παιχνιδιού είχε ως εξής:
Το ματς αφού είχε άσχημο ξεκίνημα για το τριφύλλι, όπου η Καβάλα προηγήθηκε στο 3' με γκόλ του Αμντούν, κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει σε 1 - 1 με τον Κατσουράνη, μετά από πάσα του Σισέ με το κεφάλι. Αργότερα στο 31' ευτύχισε να προηγηθεί 2 - 1 με διπλή προσπάθεια του Σισέ και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι πάλι του Αμπντούν οι Αργοναύτες ισοφάρισαν σε 2 - 2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκόρ 3 - 2 με πέναλτι - γκόλ του τεράστιου Τζιμπρίλ Σισέ, που το κέρδισε ο Σωτήρης Νίνης και αργότερα πάλι με ενέργεια του Γάλλου και σκόρερ τον Χριστοδουλόπουλο έγινε το τελικό και δίκαιο 4 - 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης, ποιός άλλος ο Τζιμπρίλ Σισέ που πέτυχε 2 γκόλ και σέρβιρε τα άλλα δύο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια την Τετάρτη στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σημάδια Βελτίωσης

Σε ένα ψυχρό και άδειο από φιλάθλους ΟΑΚΑ, εξαιτίας τιμωρίας της έδρας μας, το τριφύλλι εμφάνισε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι του και επικράτησε του Άρη Θεσσαλονίκης με σκόρ 1 - 0. Αυτή τη φορά σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Σωτήρης Νίνης με αριστερό σούτ, μετά από εξαιρετική σέντρα του Τζιμπρίλ Σισέ. Και αυτή την αγωνιστική, ύστερα από αυτή της Τετάρτης με την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί της Σκόντα Ξάνθης στα Πηγάδια, ο Παναθηναϊκός έπαιξε ορθολογικά με καλή ανάπτυξη, τρεξίματα στο χώρο του κέντρου, σιγουριά στην άμυνα και φυσικά δημιουργία φάσεων και αποτελεσματικότητα. Μπορούμε να πούμε τελικά, ότι άρεσε ο Παναθηναϊκός και είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν οι φίλαθλοι και οπαδοί του τριφυλλιού, να δούν από κοντά την ομάδα, ώστε να της δώσουν μεγαλύτερη ώθηση, στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο στην βαθμολογία τον θρήνο. Ελπίζουμε για ακόμη καλύτερη συνέχεια, μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...